Unit 7 lớp 7: getting started

các bài tập luyện giờ Anh Unit 7 lớp 7 Traffic tất cả đáp án

Trong nội dung bài viết này, mời các em học sinh cùng luyện tập cùng với các bài tập luyện giờ Anh lớp 7 lịch trình mới Unit 7 Traffic gồm đáp án với tương đối nhiều dạng bài xích tập từ vựng với ngữ pháp giỏi, góp những em ôn tập những kiến thức được học vào Unit 7 Traffic hiệu quả, sẵn sàng tốt mang đến kì thi học kì 2 tới đây.

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. traffic  B. pavement  C. plane  D. station
2. A. recycle  B. vehicle  C. helicopter  D. reverse
3. A. railway  B. mai C. sai D. captain
4. A. sign  B. mistake  C. triangle  D. drive
5. A. nearest B. head C. brea D. health

II. Find the odd once out A, B, C or D.

1. A. riding  B. driving  C. gardening  D. flying
2. A. no cycling  B. no parking C. no right turn  D. sign
3. A. train B. plane  C. car D. sail
4. A. by car  B. on foot  C. by bus D. by bicycle
5. A. rule B. ride  C. reverse  D. drive

III. Choose the best option A, B, C or D to complete the sentence.

1. Minh used to......................his homework late in the evening.

A. does B. vì C. doing D. did

2. If people.....................the rules, there are no more accidents.

A. follow B. take care of C. obey D. remember

3. You should..................right and left when you go across the roads.

A. see B. look C. be D. take

4. Hurry up or we can"t...................the last bus trang chủ.

A. keep B. follow C. go D. catch

5. Lan used to go to lớn school...............

A. with bicycle B. by foot C. in oto D. by bus


6. Public..................in my town is good và cheap.

A. transport B. tour C. journey D. travel

7. ..................is not very far from here lớn the đô thị centre.

A. That B. This C. It D. There

8. When there is a traffic jam, it.....................me a very long time to lớn go trang chính.

A. costs B. takes C. lasts D. spends

9. Mai"s dad usually drives her to school................her school is very far from her house.

A. but B. though C. because D. or

10. Yesterday Hoa và Lan......................round West Lake. It took them an hour.

A. cycle B. cycles C. cycling D. cycled

IV. Fill each blank with a word given in the box:

vehicles across did ride feels

break it rules accidents after

1. What.......................you bởi last Sunday?

2. I stayed at home and looked.....................my younger brother yesterday.

3. Does your xe đạp ever..................down on the way lớn school?

4. We must always obey traffic.......................for our safety.

5. How far is.................from your house to the bus stop?

6. He used khổng lồ.....................a tricycle when he was three years old.

7. Now there are more traffic....................than there used to lớn be in this city.


8. There did not use khổng lồ be many...................on the roads in my trang chủ town.

9. He lives in a small village in the mountains so he never........................worried about traffic jams.

10. You should rethành viên khổng lồ walk.......................the streets at the zebra crossings.

V. Rewrite the following sentences so that their meaning stays the same, using the words give sầu.

1. The distance from my house khổng lồ school is about 500 metres. (It)

......................................................................................................................

2. My father went to lớn work by car some years ago, but now he goes by bus. (used to)

......................................................................................................................

3. Don"t drive too fast or you"ll have sầu an accident. (If)

......................................................................................................................

4. Is it possible to go to Sa Pa by motorbike? (Can)

......................................................................................................................

5. My mother is a careful driver. (drives)

......................................................................................................................

6. He had a stomachađậy. He didn"t wash his hands. (so)

................................................................................................

VI. Read the passage and choose the best answer:

Yesterday, on the way trang chủ from school, I saw an accident. A boy was run over by a xe taxi when he was riding his bicycle. The boy"s leg was broken & it was bleeding badly. Someone there tried to lớn stop the bleeding. They put pressure on it and held it tight. A man used his sản phẩm điện thoại phone to Hotline the emergency service. Some minutes later, an ambulance arrived and sent the boy to the hospital. Two policemen came lớn the scene immediately. Some people told the police that the xe taxi was driving at a very high speed when the accident happened. Some others began talking about the traffic accidents these days và blamed the increasing number of accidents on the roads for careless driving and drunk drivers.


1. What did the writer see yesterday?

A. a fire B. an accident C. a fighting D. a crash

2. The accident happened between a xe taxi &................

A. a bus B. a oto C. a bicycle D. a motorbike

3. The boy was sent khổng lồ the hospital by................

A. a police B. a car C. an ambulance D. a passenger

4. What part of his toàn thân was hurt? – His....................

A. arm B. leg C. head D. shoulder

5. How was the driver driving when the accident happened? – Very................

A. slowly B. fast C. carefully D. well

VII. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

This composition is about my aunt"s (1)......... in Florida last year.

She hired a oto at Miamày (2)........ , & soon (3)..........lost. So, she stopped to ask a young man how to lớn get khổng lồ the khách sạn.

Unfortunately, the young man had a gun; he made my aunt get (4)............ of the oto, & she had lớn give him all her money.

Luckily, a police car drove sầu past a few minutes later và (5).......... . Then, the police arrested the thief và got my aunt"s money baông chồng.

(6)........ the over, my aunt had quite a good holiday, but she said that she was happy khổng lồ get baông xã trang chính.

1. a. holiday b. vacation c. festival d. a và b

2. a. airport b. airway c. airplane d. airstrip

3. a. took b. had c. got d. caught

4. a. in b. out c. inside d. outside

5. a. picked her up b. picked up her c. showed her around d. showed around her

6. a. In b. At c. On d. When

VIII. Make up sentences using the words and phrases given:

1. We/ used/ school/ on/ foot.

......................................................................................................................

2. about / 30km/ my town/ Ha Long Bay/.

......................................................................................................................

3. My family/ used/ go / holiday / seaside / summer/.

......................................................................................................................


4. How/ long / it / take/ you/ Ha Noi / Sa Pa/?

......................................................................................................................

5. There / used / be / a factory / town centre / but/ it / move/ the/ suburbs/.

......................................................................................................................

6. You/ must / learn / about / road safety/ before/ riding/ your/ bike/ road/.

......................................................................................................................

ĐÁPhường ÁN

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1 - A; 2 - C; 3 - B; 4 - B; 5 - A;

II. Find the odd once out A, B, C or D.

1 - C; 2 - D; 3 - D; 4 - B; 5 - A;

III. Choose the best option A, B, C or D to lớn complete the sentence.

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - D;

6 - A; 7 - C; 8 - B; 9 - C; 10 - D;

IV. Fill each blank with a word given in the box:

1 - did; 2 - after; 3 - break; 4 - rules; 5 - it;

6 - ride; 7 - accident; 8 - vehicles; 9 - feel; 10 - across;

V. Rewrite the following sentences so that their meaning stays the same, using the words give.

1 - It is about 500 metres from my house to school.

2 - My father used khổng lồ go to lớn work by oto.

3 - If you drive too fast, you will have an accident.

4 - Can I go lớn Sapage authority by motorbike?

5 - My mother drives carefully.

6 - He didn"t wash his hands so he had a stomachache.

VI. Read the passage & choose the best answer:

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - B; 5 - B;

VII. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

1 - a; 2 - a; 3 - c; 4 - b; 5 - a; 6 - b;

VIII. Make up sentences using the words and phrases given:

1 - We used khổng lồ go to lớn school on foot.

2 - It is a bout 30 km from my town to lớn Ha Long Bay.

3 - My family used khổng lồ go on holiday to the seaside in the summer.

4 - How long does it take you from Ha Noi khổng lồ Sa Pa?

5 -There used to lớn be a factory in the town centre but it has been moved to the suburbs.

6 - You must learn about road safety before riding your bike on the road.

Trên đấy là ngôn từ Bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 Thí điểm Unit 7: Traffic. Mời độc giả bài viết liên quan nhiều tài liệu Ôn tập Tiếng Anh 7 cả năm khác như: Để học giỏi Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học tập kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, các bài tập luyện Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực con đường,... được update liên tục trên edquebecor.com.


Để nhân tiện đàm phán, share kinh nghiệm về đào tạo và giảng dạy cùng học hành các môn học tập lớp 7, edquebecor.com mời các thầy thầy giáo, những bậc phụ huynh cùng các bạn học viên truy cập đội riêng dành riêng cho lớp 7 sau: Nhóm Tài liệu học hành lớp 7. Rất mong mỏi nhận ra sự ủng hộ của các thầy cô cùng chúng ta.